goed in je vel.nl

.

.

Aan dit boek, 121 gevoelige snaren, wordt op dit moment de laatste hand gelegd. Het is geschreven door Peter Dalmeijer en wordt door goedinjevel.nl/uitgeverij op de markt gebracht. Peter Dalmeijer is de oprichter en frontman van Opleidingsinstituut Vidarte in Den Bosch. Zoals zij zichzelf graag noemen: Opleiders in Levenskunst. Zij leiden op, trainen en coachen, hun werkgebieden zijn NLP en Systemisch Werk.

Drie jaar aan gewerkt

Peter Dalmeijer heeft hier zo'n drie jaar aan gewerkt. Het boek staat vol met staaltjes van levenskunst, zijn specialiteit en kracht. En wat dit boek zo bijzonder en uniek maakt is, dat hij elk staaltje heeft verbonden met inspirererende teksten uit de popmuiziek. Met andere woorden, zijn inzichten heeft hij teruggevonden in bekende en beroemde liedjes. Deze verbinding is niet toevallig, die zit Peter Dalmijer in het bloed. Naast zijn werk als trainer/coach is hij een fervente concert- en festivalbezoeker, heeft veel vrienden in de wereld van de popmuziek en speelt verdienstelijk basgitaar in een band. Muziek is zijn lust en zijn leven, zijn werk is er dan ook mee doorspekt. Dit boek is een bron van inspiratie voor iedereen die de levenskunstenaar in zichzelf wil activeren.

Zondag 16 september, aanvang 16.00 uur, ben je erbij?

                            121 gevoelige snaren staat uitbundig in de schijnwerpers op zondag 16 september in het IJzeren Man Strandpaviljoen, Boslaan 48 Vught. Om 16.00 uur begint het doopfestijn (zaal open om 15.30 uur), uiteraard met veel muziek en wijze woorden.   Met diverse optredens van o.a. Helwig Hagelaar, opvoedingscoach en zangeres, met taalvirtuoos en schrijver Wim Daniëls, met Jan Jaap van Hoeckel, auteur en uitgever. En uiteraard met de schrijver van het boek, Peter Dalmeijer. Presentator: Tinus Kanters, festivalorganisator (Dynamo Open Air en Folkwood). Na afloop is het boek uiteraard te koop, Peter Dalmeijer zal het graag voor je signeren.  

Je bent uitgenodigd bij deze feestelijke boeklancering aanwezig te zijn. IJzeren Man Strandpaviljoen in Vught. Aanvang 16.00 uur, zaal open 15.30 uur.  Je kunt je hieronder aanmelden.

Wil je nu al een gesigneerd exemplaar reserveren?

Mocht je op 16 september niet kunnen komen, dan kun je je toch verzekeren van een gesigneerd exemplaar. Dat wordt je dan direct na 16 sept. kosteloos toegestuurd. Je kunt het bestellen door een mailtje te sturen naar voelje@goedinjevel.nl met vermelding van aantal, voor wie het bestemd is en het adres waar het t.z.t. naartoe moet. Je krijgt dan snel een berichtje ter bevestiging en gegevens in verband met de betaling.

Meld je hieronder aan voor 16 september

Wil je dit doopfestijn van 121 gevoelige snaren graag bijwonen, klik dan op de volgende regel.

Ja, ik ben er graag bij op 16 september

 

Lees verder ↓
Deel via Facebook LinkedIn Twitter

Reacties

Nanna | 12 augustus 2018

Ja ik ben er graag bij op 16 september. Als ik op die regel klik verandert er niks op mijn computer scherm. Desondanks ga ik naar dit leuke muzikale evenement toe. tot dan

Reactie plaatsen

Naam*
Email*
Reageer*
Neem aub de letters van de captcha over*
captcha
Je e-mailadres wordt niet geplaatst
Inklappen ↑