goed in je vel.nl

Zondag 11 juni en 16 juli in Gemonde

                                                                                  Misschien wil je hierbij zijn. Een zondagmiddag met een klein gezelschap, praten over geluk, of eigenlijk praten over leven. Over dat wat ons allemaal bezig houdt, waar we tegenaan lopen, waar we soms moeite mee hebben. Iedereen vindt het heerlijk om gelukkig te zijn, om niet meer zo te hoeven worstelen met problemen die je soms ongevraagd op je bord krijgt.

Gelukkig zijn, tja, hoe doe je dat? Waar moet je beginnen, waarom lukt het jou misschien maar niet? Zo'n zondagmiddag bij mij in mijn paradijselijke tuin of binnen als het weer niet erg meewerkt. Ik deel graag mijn kennis, inzichten en ervaringen, laat je kanten van geluk zien waar je waarschijnlijk nog nooit bij stil gestaan hebt. Ik rijk je handvatten aan waar je wat mee kunt, die je gaan helpen om je eigen geluk te bereiken. Er is alle tijd om vagen te stellen, om samen te praten en te discussiëren. Ik beloof je een ding: je gaat met een big smile naar huis!                                                               

Zoals ik zei, het gezelschap is klein, zo'n 5 tot 10 mensen slechts. Zondagmiddagen 11 juni en 16 juli. Op beide middagen zijn nog een paar plaatsjes vrij. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar voelje@goedinjevel.nl of geef het hieronder aan. Dan krijg je snel bericht. Zo'n lange middag is ook betaalbaar, het kost je slechts 50,- per persoon. Hopelijk zie ik je op een van de zondagen. 

Lees verder ↓
Deel via Facebook LinkedIn Twitter

Reacties

Maddie Houtstra | 4 mei 2023

Graag ben ik er op 21 mei bij! Het blijft een bijzonder en integrerend onderwerp. Gelukkige groet, Maddie

Nanna | 2 juni 2023

Leuk Jaap, het zal toch 1 keer moeten lukken onder de lindeboom te komen

Reactie plaatsen

Naam*
Email*
Reageer*
Neem aub de letters van de captcha over*
captcha
Je e-mailadres wordt niet geplaatst
Inklappen ↑