goed in je vel.nl

De basis van goedinjevel.nl/uitgeverij

Goedinjevel.nl/uitgeverij geeft boeken uit die qua sfeer passen bij de intenties van goedinjevel.nl, dus positief gericht. Eerlijkheid, vertrouwen, professionaliteit, dat zijn de drie pijlers van onze uitgeverij.


Een open communicatie tussen auteur en ons, niets blijft ongezegd vanaf het eerste contact tot aan de lancering van een boek. De auteur weet gedetailleerd waar wij mee bezig zijn, hoe de zaken staan, hoe de verkopen verlopen. Het eerste succes van een boek is mede afhankelijk van het netwerk van de auteur en zijn/haar activiteiten in de sociale media. Wij zijn bedreven in marketing en communicatie en schakelen bij de lancering altijd een pr-specialist in die thuis is in de media. We werken samen met professionele vormgevers en drukkers, die zorgen voor topkwaliteit. Anders dan gebruikelijk betaalt onze uitgeverij elke drie maanden de royalty’s uit.

We hebben momenteel drie boeken in het fonds: 'Wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?', 'Achter elk gelukkig leven staat een overvolle kliko' en ' De enige dwarsligger op de weg naar geluk ben je zelf'. Je leest en ziet alles over deze boeken als je op onderstaande boektitels klikt. Een vierde boek 'PROVO - De ludieke opstand tegen bom en regentendom' is in aantocht.

- Wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?

- Achter elk gelukkig leven staat een overvolle kliko

- De enige dwarsligger op de weg naar geluk ben je zelf


Lees verder ↓
Deel via Facebook LinkedIn Twitter

Reactie plaatsen

Naam*
Email*
Reageer*
Neem aub de letters van de captcha over*
captcha
Je e-mailadres wordt niet geplaatst
Inklappen ↑