goed in je vel.nl

Alle beetjes helpen. Op de meeste video's hieronder praat ik met je over de dingen die me bezighouden. Het zou heel goed kunnen dat je je voelt aangesproken. Dat ik je aan het denken zet. En dat je daardoor misschien wel iets bewuster met dit stukje van je leven om zult gaan. Als het om je geluk gaat geldt immers: alle beetjes helpen.

Goedinjevel in Gemonde

Op 7 juli 2018 heb ik voor een groot aantal mensen een goedinjevel-middag- en -avond georganiseerd waarbij verschillende bands, groepen, zangers en zangeressen optraden. Hier de registratie van dit concert. Voor de liefhebbers.

Even een overzicht van de optredende artiesten. Het combo Kwaak met zangeres/bassist Celina Yebra, gitarist Nick Vos en percussie Alper Kecec opende de middag. Opgevolgd door Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten, beiden gitaar en zang. Daarna was het podium aan Gino Cochise, gitaar/zang. Zangeres Pink Oculus trad daarna op, bij 1 nummer bijgestaan door Gino Cochise percussie. Vervolgens zong Mercede Hashemi begeleidt door Kourosh Samadami op de tar, beiden afkomstig uit Iran. Na hen beklom saxofonist Ruud de Vries het podium, begekeidt door Kwaak. Het afsluitende optreden was voor de band Route 77 met gitarist/zanger Erwin van Ligten, zangeres Isabelle Amé, Willem swikker op hammond en Victor Lekraty op drums. Veel meer van al deze artiesten hoor en zie je op youtube.

Lees verder ↓
Deel via Facebook LinkedIn Twitter

Reactie plaatsen

Naam*
Email*
Reageer*
Neem aub de letters van de captcha over*
captcha
Je e-mailadres wordt niet geplaatst
Inklappen ↑