goed in je vel.nl

Geluk - Geen kwestie van geluk!

Geluk, nee, dat is bepaald geen kwestie van geluk. Het komt echt niet uit de lucht vallen. Integendeel. Je moet er het nodige voor doen om het te bereiken. Veel van je overtuigingen overboord kieperen bijvoorbeeld. Negativiteit uit je leven bannen. Accepteren dat jij en jij alleen verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van je eigen leven. En nog zoveel meer. Het is een knap lastige weg. De meeste mensen willen graag gelukkig worden maar weten vaak niet waar te beginnen. Of, om het anders te zeggen: hoe kom je van je problemen af, van je niet-goed-in-je-vel-zitten, van je ongelooflijk rot en onzeker voelen of van echt ongelukkig zijn. Waar moet je beginnen, wat moet je doen?

Vijf uur intensief bezig met geluk, van 10.30 tot 15.30 uur

De workshop ‘Geluk – geen kwestie van geluk’ gaat je op weg helpen, heel zeker. Vijf uur lang ben je samen met de andere deelnemers intensief bezig met geluk. Luisteren, praten, denken, discussiëren, verwonderen, verdiepen, leren… En dat in de prachtige, verstilde natuur van Gemonde (10 autominuten zuidoostelijk van Den Bosch). In deze vijf uur gaat er veel met je gebeuren, je kijk op geluk en op je eigen leven verandert, je krijgt meer houvast.

Jan Jaap van Hoeckel en Asha Lalai

Veel nieuwe inzichten en een flinke duw naar een gelukkiger leven. Dat levert deze bijzondere workshop in de eerste plaats op. De workshop wordt geleid door Jan Jaap van Hoeckel, geluksexpert, mediator, coach en schrijver van vier boeken over geluk. En door Asha Lalai, geluksexpert, oprichter en frontvrouw van de Nederlandse afdeling van Action for Happiness, een organisatie die wereldwijd geluk uitdraagt, met de Dalai Lama als beschermheer.

Je wordt nogal verwend


Je krijgt een verrukkelijke, uitgebreide lunch voorgeschoteld. In de lunchpauze speelt een van Nederlands beste gitaristen, Erwin van Ligten. Hij begeleidt de hartveroverende zangeres Melissa en speelt daarnaast ook solo. Na afloop van de workshop is er tijd om na te praten met een drankje. En krijgt elke deelnemer gratis het laatste boek van Jan Jaap van Hoeckel mee: 'De Enige Dwarsligger Op De Weg Naar Geluk Ben Je Zelf'. In dit boek beschrijft hij de weg die hij persoonlijk gegaan is van ongelukkig naar gelukkig zijn. Iedereen die heeft besloten op pad te gaan naar een gelukkigier leven gaat in wezen dezelfde weg. Wat je in de workshop hebt opgestoken lees je in dit boek terug. In die zin is het een blijvende aanmoediging om op weg te gaan naar het belangrijkste in een mensenleven: geluk. 

Deelname voor een vriendenprijs

Jan Jaap van Hoeckel en Asha Lalai zijn inmiddels 3 jaar dikke vrienden van elkaar. Dat mag best gevierd worden, vond Asha. Uit die opmerking ontstond het idee voor deze unieke workshop. Voor een al even unieke deelnameprijs.

____________________________________________________________________________________

Per persoon € 50,-

Studerenden € 20,-

Voor aanvang van de workshop kun je ter plekke betalen.

___________________________________________________________________________________                                                             

Zo meld je je aan

 Als je er graag bij wilt zijn kun je je aanmelden door hieronder bij 'Reactie plaatsen' je naam en mailadres te vermelden en aan te geven met hoeveel personen je wilt komen. Ben je een student, dan ook dat graag aangeven. Je kunt ook een mailtje sturen naar voelje@goedinjevel.nl Na ontvangst krijg je spoedig een bevestigingsmailtje en meer informatie. We kijken uit naar je komst.

 

Lees verder ↓
Deel via Facebook LinkedIn Twitter

Reacties

Paul de Ruijter | 2 april 2019

Ik doe graag mee ... wat is de begin- en eindtijd?!

Angelique Bevers | 2 april 2019

Ik ben er graag bij!

Kim van der Krogt | 2 april 2019

Beste Jan Jaap en Asha, Ik ben er graag bij! Groet, Kim

Asha Lalai | 2 april 2019

Ik ben er trots op dat onze vriendschap drie jaar wordt lieve Jan Jaap. En in plaats van cadeautjes te krijgen delen wij met onze workshop een waanzinnig cadeau uit. Hoe mooi. Ik kan niet wachten om iedereen een traktatie van 'Geluk' te geven! X Asha

Yvonne Wubben | 3 april 2019

Ik wil hier graag bij zijn!

anne | 4 april 2019

Jan Jaap ik wens je , nog meer geluk en succes. Als dat nog mogelijk is. Misschien ken je mij een héél klein beetje? Vijftig euro vind ik heel erg veel, maar dat niet alleen, ik verwacht dat er mensen zijn die het graag zouden willen het niet kunnen betalen. Wanneer jij iemand kent die graag zou willen komen, maar het écht niet kan betalen, dan wil dat voor die onbekende doen..... Laat mij dat weten. En juist dát zal mij gelukkig maken. (ik en hij/zij hoeven niet te weten van wie, hoe en wat) Ik ben zeer arrogant door te schrijven dat ik het geluk niet hoef te zoeken, het is er altijd, maar het allermeest in natuur (samen met geliefde zelfs dubbel). Vandaar .......

Helmus Boons | 4 april 2019

Ik ben er erg graag bij, dit belooft wel een heel bijzondere dag te worden!

Dorian van der Cammen | 8 april 2019

Ik ben zeer benieuwd en wil graag meedoen.

José van den Crommenacker | 8 april 2019

Ik heb een paar boeken van je gelezen. Mijn zus heeft me op deze workshop attent gemaakt. Graag ben ik van de partij.

Dorine lemmerlijn | 9 april 2019

Wil er graag bij zijn !

Christine Heyneman | 14 april 2019

Hallo Jan-Jaap, tijd voor mij om eens opnieuw te horen wat ik verkeerd doe op de weg naar (mijn) geluk. Het zal ver rijden zijn voor mij (160km......!) maar niettemin ben ik er heel graaf bij !

Henriette van Nunen | 24 april 2019

Hoi Jan_Jaap. De weg naar geluk is afzien, het is moeilijker dan ik dacht, ik kijk uit naar de workshop ! Ik kom alleen . Groetjes Henriëtte

Meike de groot | 5 mei 2019

Ik zou dit graag mijn broer schenken, die kan wel wat positiviteit gebruiken. Ik zou alleen het geld over willen maken daar ik weer in Zwitserland zit. Mvg meike

Sandra | 9 mei 2019

Hallo, wat een fijne workshop!! Deze workshop komt precies op het juiste moment voorbij. Gaat hij nog door? Ik wil graag deelnemen samen met mijn vriend.

Reactie plaatsen

Naam*
Email*
Reageer*
Neem aub de letters van de captcha over*
captcha
Je e-mailadres wordt niet geplaatst
Inklappen ↑