goed in je vel.nl

goedinjevel.nl/uitgeverij. Sinds juli 2013 is goedinjevel.nl ook actief als uitgever van boeken. goedinjevel.nl/uitgeverij is aangesloten bij de Vrije Uitgevers, een professionele organisatie waar het merendeel van de kleine vaderlandse onafhankelijke uitgevers onderdak vindt.

De basis van goedinjevel.nl/uitgeverij

Goedinjevel.nl/uitgeverij geeft boeken uit die qua sfeer passen bij de intenties van goedinjevel.nl, dus positief gericht. Eerlijkheid, vertrouwen, professionaliteit, dat zijn de drie pijlers van onze uitgeverij.

Een open communicatie tussen auteur en ons, niets blijft ongezegd vanaf het eerste contact tot aan de lancering van een boek. De auteur weet gedetailleerd waar wij mee bezig zijn, hoe de zaken staan, hoe de verkopen verlopen. Het eerste succes van een boek is mede afhankelijk van het netwerk van de auteur en zijn/haar activiteiten in de sociale media. Wij zijn bedreven in marketing en communicatie en schakelen bij de lancering altijd een pr-specialist in die thuis is in de media. We werken samen met professionele vormgevers en drukkers, die zorgen voor topkwaliteit. Anders dan gebruikelijk betaalt onze uitgeverij elke drie maanden de royalty’s uit.

We hebben momenteel zes boeken in het fonds. Je leest en ziet alles over deze boeken als je op onderstaande boektitels klikt.

- Wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?

- De enige dwarsligger op de weg naar geluk ben je zelf

- 121 gevoelige snaren

- Norara... waar is geluk?

- Geluk is geen kwestie van geluk

- Ik vind de kapper helemaal niet eng


Lees verder ↓
Deel via Facebook LinkedIn Twitter

Reacties

Marianne Schreurs | 30 december 2017

Dit lijkt me een heel interessant boek dat ik graag zou willen lezen.

Anja Aarts | 1 januari 2018

Het lijkt mij een heel interessant boek wat ik graag zou willen lezen en waar ik heel veel van zou kunnen leren.

Rita Boxem | 1 januari 2018

Dat is nu Toeval..... netbegonnen nu met het opruimen voor een gelukkig leven in dit nieuwe jaar is een handleiding voor die overvolle kliko best handig!!!

Anoesjka Munning | 3 januari 2018

Positief denken; goed voor mezelf en een ander om mee te geven in coaching. Ik ben nieuwsgierig naar het boek.

aafke | 3 januari 2018

positief denkend, ben net een rupsje nooit genoeg.Maar.......ben heel benieuwd wat dit boek mij brengt.

Lydia | 3 januari 2018

Zou heel graag mijn kliko vol willen gooien.

Jannie van rozendaal | 5 januari 2018

Nooit te oud om te leren, over dit interessante onderwerp-handvatten naar geluk door gebruik van handvatten aan de kliko

Helma Peters | 20 februari 2018

Ik zou graag in aanmerking komen voor een van de 10 exemplaren die Leef weggeeft in samenwerking met jullie en wel van het boek: Achter elk gelukkig leven staat een overvolle kliko Vooral het gegeven dat we onszelf dwars zitten sprak mij er erg in aan. Ik hoop dat ik na het lezen van het betreffende boek die kliko ook wijd open kan zetten.

M.knupp | 22 februari 2018

Ik zou ook graag in anmerking komen voor een van de 10 exemplaren die u weggeeft. Boek:Achter elk gelukkig leven staat een overvolle kliko" van JJ van Hoeckel.bvd

Reactie plaatsen

Naam*
Email*
Reageer*
Neem aub de letters van de captcha over*
captcha
Je e-mailadres wordt niet geplaatst
Inklappen ↑