goed in je vel.nl

Je kunt soms zo gruwelijk klem komen te zitten. Je weet het gewoon even niet meer. Op het werk loopt het niet op rolletjes. Je relatie maakt je hoogst onzeker. Ruzie met je ouders. Kinderen die niet lekker in de pas lopen. Vrienden die moeilijk doen of plotseling afhaken. Je voelt je terneergeslagen. En allesbehalve gelukkig. Maar ook zakelijk kan er het nodige aan schorten. Verstoorde relaties. Mensen die niet doen wat er van hun verwacht wordt. Conflicten met afnemers of klanten. Pfff... geef mijn portie maar aan fikkie, verzucht je.

 

Als je het wilt, gebeurt het

Als je niet lekker in je vel zit en je wilt graag dat het verandert, heb je je eerste stap al gezet. Alle verandering begint immers bij ‘willen’. Als je het echt wilt, gebeurt het.  De keus waar je voor staat is: ga ik zeven miljard mensen veranderen? Of één. Het klinkt bijna ongelooflijk: alles blijft zoals het is, niets verandert. Alleen jij, alleen je kijk op de dingen, je denken, je voelen, je houding. Dat verandert, dat gaat je gelukkiger maken, heel zeker. 

Een eye-opener

Ik kan je daarbij helpen. Misschien inspireren de columns in deze website je, en heb je het gevoel dat ze hier en daar op jou betrekking hebben. Ook mijn boeken ‘Wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?’, 'Achter elk gelukkig leven staat een overvolle kliko' en 'De enige dwarslogger op de weg naar geluk ben je zelf' zijn voor veel mensen een eye-opener, waardoor ze veranderingen in gang gaan zetten. 

Kijken en begrijpen

Als coach kan ik je helpen dingen in jezelf te veranderen waardoor problemen worden opgelost en je je stukken prettiger gaat voelen. Vaak is het een kwestie van anders kijken naar bepaalde dingen. En je verdiepen in de beweegreden en gevoelens van anderen waardoor je gaat begrijpen waarom ze doen wat ze doen. Als je dingen begrijpt kun je er vaak gemakkelijker mee uit de voeten. Ik help je je automatische piloot uit je leven te bannen. En er bewustzijn voor in de plaatst te zetten. Ik kan je helpen kritisch maar jezelf te kijken. Hou je jezelf niet voor de gek? Loop je niet weg voor de waarheid? Gebruik je niet te gemakkelijk de mantel der liefde om conflicten uit de weg te gaan? 

Hulp nodig?

Voor iedereen is een gelukkig leven weggelegd. Maar het is niet iedereen gegeven om de weg daar naartoe te vinden. Daar heb je soms hulp bij nodig. Ik beloof je één ding: je gaat bij mij blijer de deur uit dan je bent binnengekomen. Zoniet, dan ben je me niets verschuldigd. 

Mail of bel me

Mijn naam is Jan jaap van Hoeckel. Ik ben mediator en coach. En heb een rugzak vol levenservaring. Ik woon in Gemonde, een dorp in de buurt van ’s-Hertogenbosch.

Wil je een keer met me praten, mail me dan via voelje@goedinjevel.nl of bel me: 0622902416.