goed in je vel.nl

Workshops. Lezen over geluk kan je soms net dat duwtje geven wat je nodig hebt. Een workshop of ‘lezing’ bijwonen over geluk brengt je een stuk verder. Samen praten en nadenken over geluk, samen de diepte induiken. Samen tot ontdekkingen komen, dingen leren en uiteindelijk met een hoofd en hart vol nieuwe inzichten en direct toepasbare handvatten huiswaarts keren. Geluk is dichterbij dan je denkt.

WORKSHOP OP VERZOEK

VANAF 5 DEELNEMERS TOT GROTE GROEPEN  

De voordracht/workshop over geluk wordt gehouden in mijn huis of tuin in Gemonde (bij Den Bosch). Maar het kan ook bij een van de deelnemers thuis of op een andere gewenste locatie. De duur kan naar wens worden bepaald (tot maximaal 3 uur). Een workshops/voordracht kan ook worden gehouden voor grotere groepen (bedrijven, instellingen, bibliotheken, boekhandels etc.).

Iedereen kan gelukkig worden   -   ‘Leven is moeilijk’, schrijft een Amerikaanse psychiater als eerste zinnetje in zijn boek. En zo is het. Het is vooral zo moeilijk omdat voor veel mensen geluk zo ongrijpbaar is. Maar dat is het niet. Er is voor iedereen een gelukkig leven weggelegd, iedereen heeft het in zich. Het probleem is vaak dat je niet weet waar je moet beginnen en wat je feitelijk moet doen.

Een echte eyeopener   -   Ik zal uitleggen wat geluk eigenlijk is. En dat het bijvoorbeeld vooral niet voor iedereen verschillend is. Geluk heeft ook niets met je gevoel te maken. Misverstanden genoeg! Samen kieperen we ze overboord. Ik ga je ook duidelijk maken wat je moet doen om gelukkiger te worden. En dat geluk vooral een kwestie is van met beide benen stevig op de grond blijven staan. Uit ervaring weet ik dat mijn voordracht/workshop een echte eyeopener is. En dat de deelnemers erna voorgoed anders denken over geluk dan ervoor.

Dit is het begin van een fijner leven   -    De workshop/voordracht geef je veel stof tot nadenken over je eigen leven. Over alles wat er op je pad komt en hoe je ermee omgaat. Ik laat je zien hoe je zelf de grootste dwarsligger bent op de weg naar je eigen geluk en hoe je daar direct verandering in kunt brengen. Dit kan het begin zijn van een fijner, gelukkiger leven. En ja, er is alle ruimte om mee te praten, mee te denken, samen te discussiëren en je eigen gedachten, ideëen en ervaringen op tafel te leggen.  

_______________________________________________________________

Meld je aan voor de workshop/voordracht

Datum:              Op aanvraag/in overleg

Locatie:             Gemonde (bij Den Bosch) of op elke andere gewenste locatie
 
Aantal:              Vanaf 5 deelnemers t/m grotere groepen/zalen                  

Kosten:               € 50,- p.p. (excl. BTW en evt. reiskosten). Grotere groepen in overleg.

Aanmelden/info:  voelje@goedinjevel.nl

Lees verder ↓
Deel via Facebook LinkedIn Twitter

Reactie plaatsen

Naam*
Email*
Reageer*
Neem aub de letters van de captcha over*
captcha
Je e-mailadres wordt niet geplaatst
Inklappen ↑