goed in je vel.nl

Workshops. Lezen over geluk kan je soms net dat duwtje geven wat je nodig hebt. Een workshop of ‘lezing’ bijwonen over geluk brengt je een stuk verder. Samen praten en nadenken over geluk, samen de diepte induiken. Samen tot ontdekkingen komen, dingen leren en uiteindelijk met een hoofd en hart vol nieuwe inzichten en direct toepasbare handvatten huiswaarts keren. Geluk is dichterbij dan je denkt.

Zondag 11 juni en 16 juli in Gemonde

                                                                                  Misschien wil je hierbij zijn. Een zondagmiddag met een klein gezelschap, praten over geluk, of eigenlijk praten over leven. Over dat wat ons allemaal bezig houdt, waar we tegenaan lopen, waar we soms moeite mee hebben. Iedereen vindt het heerlijk om gelukkig te zijn, om niet meer zo te hoeven worstelen met problemen die je soms ongevraagd op je bord krijgt.

Gelukkig zijn, tja, hoe doe je dat? Waar moet je beginnen, waarom lukt het jou misschien maar niet? Zo'n zondagmiddag bij mij in mijn paradijselijke tuin of binnen als het weer niet erg meewerkt. Ik deel graag mijn kennis, inzichten en ervaringen, laat je kanten van geluk zien waar je waarschijnlijk nog nooit bij stil gestaan hebt. Ik rijk je handvatten aan waar je wat mee kunt, die je gaan helpen om je eigen geluk te bereiken. Er is alle tijd om vagen te stellen, om samen te praten en te discussiëren. Ik beloof je een ding: je gaat met een big smile naar huis!                                                               

Zoals ik zei, het gezelschap is klein, zo'n 5 tot 10 mensen slechts. Zondagmiddagen 11 juni en 16 juli. Op beide middagen zijn nog een paar plaatsjes vrij. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar voelje@goedinjevel.nl of geef het hieronder aan. Dan krijg je snel bericht. Zo'n lange middag is ook betaalbaar, het kost je slechts 50,- per persoon. Hopelijk zie ik je op een van de zondagen. 

Lees verder ↓
Deel via Facebook LinkedIn Twitter

Reacties

Maddie Houtstra | 4 mei 2023

Graag ben ik er op 21 mei bij! Het blijft een bijzonder en integrerend onderwerp. Gelukkige groet, Maddie

Nanna | 2 juni 2023

Leuk Jaap, het zal toch 1 keer moeten lukken onder de lindeboom te komen

Reactie plaatsen

Naam*
Email*
Reageer*
Neem aub de letters van de captcha over*
captcha
Je e-mailadres wordt niet geplaatst
Inklappen ↑

Een bijzonder evenement op woensdag 28 juni 2017

Aanmelden:

Stuur een mailtje naar voelje@goedinjevel.nl of info@vidarte.nl. Graag je naam en het aantal deelnemers vermelden. Je kunt je ook hieronder via 'Reactie plaatsen' opgeven. Hopelijk tot 28 juni.

Lees verder ↓
Deel via Facebook LinkedIn Twitter

Reacties

Carina van Aarle | 10 juni 2017

Lijkt me heel interessant! Neem graag deel.

Ria Sleutjes | 10 juni 2017

Hoi Jan Jaap, Wil graag meedoen, hoop wel dat het bij jou is, buiten is gezelliger. Ligt aan het weer inderdaad, liefs Ria

Tamara Kern | 13 juni 2017

Ja ik wil er graag bij zijn.

Maddie Houtstra | 16 juni 2017

Graag sluit ik op deze avond bij jullie aan. Ik ben van nature een blij en gelukkig mens (schijnt ook hormonaal geregeld te worden in je lichaam) maar omstandigheden kunnen dat flink beinvloeden. En met name naar jullie meningen daarover ben ik benieuwd..De uitspraak 'toch in geluk leren leven met de tegenspoed die je treft' is een veel gehoorde, maar in mijn ogen wat simpele benadering. Het lukt mij redelijk wel, maar het zo heerlijk onbevangen gelukkig zijn behoort tot het verleden..het verdriet heeft zich ook genesteld en dat mag er zijn van mij.

Jolanda Geerts | 27 juni 2017

Ik ben er graag bij als het op de Besselaar is!

Reactie plaatsen

Naam*
Email*
Reageer*
Neem aub de letters van de captcha over*
captcha
Je e-mailadres wordt niet geplaatst
Inklappen ↑

Donderdag 16 februari boekhandel De Omslag, Rosmalen

Cabaretier Guido Weijers trekt met zijn geluksshow het land is en verkondigt met verve zijn mening over geluk. En niet zo lang geleden was Paul Witteman op zoek naar geluk in de gelijknamige televisieserie. Hij sprak met diverse 'deskundigen' en stelde aan ieder van hen de cruciale vraag: Wat is geluk? Vervolgens had iedereen daar een andere mening over. Daar zit je als toehoorder/kijker, wat moet je toch met al die meningen en goedbedoelde adviezen? Eerlijk gezegd: niks! Donderdagavond 16 februari praat ik in boekhandel De Omslag in Rosmalen over geluk. Over al die meningen, de misverstanden, over veelgehoorde adviezen die je geen stap verder helpen, maar vooral over wat geluk nu eigenlijk is, waar het werkelijk om gaat! Een avond die je hoop en houvast biedt, die je aan het denken zet en je waarschijnlijk voorgoed anders naar geluk laat kijken. Een avond die mogelijk een bijdrage levert aan je persoonlijke geluk. Ik hoop dat je er op 16 februari bij bent. Je kunt je aanmelden in de winkel of via contact@boekhandeldeomslag.nl

Boekhandel De Omslag, De Driesprong 31, Rosmalen. Kosten € 2,50 p.p.. Aanvang 20.00 uur.

Lees verder ↓
Deel via Facebook LinkedIn Twitter

Reactie plaatsen

Naam*
Email*
Reageer*
Neem aub de letters van de captcha over*
captcha
Je e-mailadres wordt niet geplaatst
Inklappen ↑

WORKSHOP OP VERZOEK

VANAF 5 DEELNEMERS TOT GROTE GROEPEN  

De voordracht/workshop over geluk wordt gehouden in mijn huis of tuin in Gemonde (bij Den Bosch). Maar het kan ook bij een van de deelnemers thuis of op een andere gewenste locatie. De duur kan naar wens worden bepaald (tot maximaal 3 uur). Een workshops/voordracht kan ook worden gehouden voor grotere groepen (bedrijven, instellingen, bibliotheken, boekhandels etc.).

Iedereen kan gelukkig worden   -   ‘Leven is moeilijk’, schrijft een Amerikaanse psychiater als eerste zinnetje in zijn boek. En zo is het. Het is vooral zo moeilijk omdat voor veel mensen geluk zo ongrijpbaar is. Maar dat is het niet. Er is voor iedereen een gelukkig leven weggelegd, iedereen heeft het in zich. Het probleem is vaak dat je niet weet waar je moet beginnen en wat je feitelijk moet doen.

Een echte eyeopener   -   Ik zal uitleggen wat geluk eigenlijk is. En dat het bijvoorbeeld vooral niet voor iedereen verschillend is. Geluk heeft ook niets met je gevoel te maken. Misverstanden genoeg! Samen kieperen we ze overboord. Ik ga je ook duidelijk maken wat je moet doen om gelukkiger te worden. En dat geluk vooral een kwestie is van met beide benen stevig op de grond blijven staan. Uit ervaring weet ik dat mijn voordracht/workshop een echte eyeopener is. En dat de deelnemers erna voorgoed anders denken over geluk dan ervoor.

Dit is het begin van een fijner leven   -    De workshop/voordracht geef je veel stof tot nadenken over je eigen leven. Over alles wat er op je pad komt en hoe je ermee omgaat. Ik laat je zien hoe je zelf de grootste dwarsligger bent op de weg naar je eigen geluk en hoe je daar direct verandering in kunt brengen. Dit kan het begin zijn van een fijner, gelukkiger leven. En ja, er is alle ruimte om mee te praten, mee te denken, samen te discussiëren en je eigen gedachten, ideëen en ervaringen op tafel te leggen.  

_______________________________________________________________

Meld je aan voor de workshop/voordracht

Datum:              Op aanvraag/in overleg

Locatie:             Gemonde (bij Den Bosch) of op elke andere gewenste locatie
 
Aantal:              Vanaf 5 deelnemers t/m grotere groepen/zalen                  

Kosten:               € 50,- p.p. (excl. BTW en evt. reiskosten). Grotere groepen in overleg.

Aanmelden/info:  voelje@goedinjevel.nl

Lees verder ↓
Deel via Facebook LinkedIn Twitter

Reactie plaatsen

Naam*
Email*
Reageer*
Neem aub de letters van de captcha over*
captcha
Je e-mailadres wordt niet geplaatst
Inklappen ↑