goed in je vel.nl

Wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?

Verkrijgbaar in de boekhandel en via alle internetboekhandels: mijn boek 'Wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?'.  De kernboodschap van het boek is: denk na! Denk na bij alles wat je denkt, zegt en doet. Dat is onontbeerlijk als je op zoek bent of gaat naar je geluk.

DE lancering van het boek eind 2012 heeft in korte tijd een ware wervelwind veroorzaakt. De EO, RTL4, Omroep Brabant en veel dag- en weekbladen hebben er uitgebreid aandacht aan besteed. Bij Bol.com bijvoorbeeld hoort het al anderhalf jaar bij de best verkochte boeken in de categorie Essays.

Het succes is wel verklaarbaar. In zo'n zestig korte hoofdstukken worden problemen en situaties besproken waar veel mensen elke dag weer tegenaanlopen. Heel herkenbaar voor iedereen die het leest! Daar blijft het niet bij. Het boek helpt de lezer af te rekenen met de automatische piloot in zijn of haar leven. En zich bewust te worden van alles wat hem of haar 'overkomt'. Het biedt vervolgens op een vaak onverwachte manier de helpende hand om de problemen aan te pakken, direct al. Waardoor ze binnen de kortste keren de wereld uit zijn.

Een paar voorbeelden. Ouders die maar niet ophouden zich met jouw zaken te bemoeien. Een kind dat maar moeizaam wil gehoorzamen. Verwachtingen die je hebt en waarin je vaak teleurgesteld wordt. Het gevoel dat je klem zit. Je gekwetst voelen. Ongemakkelijke relaties.De onbegrijpelijk kant van een ander, wat moet je ermee? Etc. Herkenbare situaties, in gemakkelijk leesbare gewone-mensen-taal geschreven.

'Wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?' beroert en ontroert lezers. Lezers die gelukkig zijn. Maar ook en vooral diegenen die dat niet of niet helemaal zijn. Dit boek geeft ze (zelf)vertrouwen en de moed om het pad op te gaan naar een fijner, blijer en gelukkiger leven. Zoals een lezer zo sprekend zegt in zijn recensie: “...dit boek schetst kernachtig en herkenbaar hoe je jezelf afleert ongelukkig te zijn”.

€ 15,95. Verkrijgbaar via o.a. bol.com en alle boekhandels.

Lees verder ↓
Deel via Facebook LinkedIn Twitter

Reacties

Robert Fontein | 11 oktober 2012

Hey Jan Jaap, Wat leuk!! ik zie het natuurlijk op FB wel voorbij schieten. Maar tijd dat ik dat boek van je eens ga bestellen. Feedback volgt...gr Robert Fontein

Reactie plaatsen

Naam*
Email*
Reageer*
Neem aub de letters van de captcha over*
captcha
Je e-mailadres wordt niet geplaatst
Inklappen ↑