goed in je vel.nl

Podcast Afl.6: De vraag die in bijna niemand opkomt, angst en Paul Witteman

Podcast Afl.6: De vraag die in bijna niemand opkomt, angst en Paul Witteman

Zojuist is Podcast aflevering 6 gelanceerd. Zoals je inmiddels wel weet maak ik die samen met Emilie van Steen. De titel van de serie is: Gelukkig worden, hoe dóe je dat? Wat we graag willen is dat mensen die het beluisteren een duwtje in de rug krijgen, dat ze geïnspireerd worden om actief bezig te zijn met hun eigen geluk. En dat ze er ook concreet iets van opsteken. Ook aflevering 6 doet dat hopelijk.

En nu de vraag. We gaan binnen niet al te lange tijd weer nieuwe podcasts opnemen en willen graag nog meer onderwerpen aansnijden die mensen bezig houden. Uiteraard over leven en geluk. Heb jij daar gedachten over? Loop jij rond met een probleem dat je graag besproken wilt hebben? Heb jij iets waarvan je zegt: daar zou ik wel meer over willen weten, horen? Laat het mij weten via voelje@goedinjevel.nl. Dan reageer ik daarop en kan ik het verder met je bespreken.

Podcast nr. 6 is te beluisteren via zo'n beetje alle podcastplatforms. Hier de link van Spotify (https://ap.lc/LlryL) en Google Podcasts (https://ap.lc/1dKpm)

Lees verder ↓
Deel via Facebook LinkedIn Twitter

Reacties

Maarten Hertzberger | 7 september 2022

Dag Jan Jaap, met veel vreugde luister ik naar je popcast. Maar ik heb nu toch echt een vraag. Je hebt het over een therapeut waar iedereen eens naar toe moet gaan. Maar lange wachtrijen en dergelijke. Maar een therapeut kan iedereen zijn of eigenlijk alles. Men hoeft toch niet perse naar een therapeut, mijn beste therapeut was notabele een Malisse beer. Het gaat om dat je er prettig bij voelt en vertrouwd als je met iemand of tegen iemand kan praten. Dat duwtje hoeft geen woorden te zijn, dat kan toch ook een gevaar zijn of een uitdrukking van de ander. Zelfs van in mijn geval een beer. Of is dat wat ik beschrijf anders? Ik zou zeggen dat iedereen eens moet gaan praten met een vriend. Dat zijn namelijk onbedoeld ook erg goede Therapeuten.

Reactie plaatsen

Naam*
Email*
Reageer*
Neem aub de letters van de captcha over*
captcha
Je e-mailadres wordt niet geplaatst
Inklappen ↑