goed in je vel.nl

Omroep Brabant TV 1 nov. '12

Omroep Brabant TV 1 nov. '12

Terwijl ik bij RTL 4 zat in afwaching van mijn interview bij Koffietijd ging mijn telefoon. Omroep Brabant tv. Ze hadden kennelijk lucht gekregen van de uitnodiging van RTL4 en ook zij wilde wel graag eens met me praten.

Oké, maar wanneer zou dat interview dan plaats moeten vinden? Vandaag, vanmiddag, antwoorde de man aan de lijn. Jee, waar was ik in terecht gekomen? De snelle wereld van de media. Dus na het afschminken bij RTL4 in sneltreinvaart naar huis en onmiddellijk door naar het Science Park in Eindhoven. Het hele ritueel opnieuw, oortje, schminken, geen repetitie maar wel een kort gesrek tussen het schminken door met interviewer Peter van Aar. Hij had er zin in, ik ook. Maar ook hier werd ik als uitsmijter van de uitzending gepland.

Het was een aangenaam gesprek, hoewel ik het gevoel had dat ik wel heel erg in het stramien van het format werd geperst. Alles moet snel, de tijd is onverbiddellijk. Het gesprek kwam net een beetje op gang toen het alweer werd afgekapt. Maar goed, toch een mooie promotie, wat ik merkte aan de verkoop van de boeken daarna en ook aan de snelle groei van het aantal bezoekers aan goedinjevel.nl. Helaas is de uitzending niet meer terug te kijken.

 

 

Lees verder ↓
Deel via Facebook LinkedIn Twitter

Reactie plaatsen

Naam*
Email*
Reageer*
Neem aub de letters van de captcha over*
captcha
Je e-mailadres wordt niet geplaatst
Inklappen ↑