goed in je vel.nl

RTL4 Koffietijd 1 nov. '12

RTL4 Koffietijd 1 nov. '12

RTL4 belde me op 31 oktober 2012. Of ik wat over mijn boek wilde vertellen in het programma Koffietijd. Wanneer dan, vroeg ik? De volgende dag. Daar lieten ze dus geen gras over groeien, ik ook niet.

De volgende ochtend zat ik in de studio. Een drukte van belang zo op de vroege ochtend. Even bijpraten, schminken, oortje in en een generale repetitie. Dat ging niet helemaal goed, of nou ja, Loretta Schrijver en ik gingen aardig in debat over de wenselijkheid van religies. Naar haar mening brachten religies de wereld niet veel goeds. Naar mijn mening brengt het geloof juist wel veel goeds, zeker in de persoonlijke sfeer.. Uiteraard zijn er uitwasen die het geloof en de wereld kwaad doen, zeker, maar om daaruit nou te concluderen dat religies onwenselijk zijn? We werden het niet eens, het was maar een reptitie, wel boeiend, zo'n gesprek overigens.

Ook actrice Liz Snoijink en zanger Dean Saunders waren onder andere te gast. Het duurde even voordat ik mijn zegje mocht doen, ik zit aan het einde van de uitzending. En natuurlijk -ik hou van hoge latten- vind ik dat het allemaal wel wat beter had gekund, hoewel de kritieken vaak erg aardig waren. Het voelde als een warm bad, dat wel. Loretta Schrijver en Pernille la Lau zijn alleraardigst, ook buiten de uitzending. En het was fijn te ontdekken dat Liz Snoijink tijdens het wachten op de uitzending uitbundig in mijn boek zat te lezen. Ja, we zaten wel heel erg op één lijn, bleek.

Helaas is de uitzending niet langer meer te zien op internet, wel jammer...

 

Lees verder ↓
Deel via Facebook LinkedIn Twitter

Reactie plaatsen

Naam*
Email*
Reageer*
Neem aub de letters van de captcha over*
captcha
Je e-mailadres wordt niet geplaatst
Inklappen ↑